Vaippaikäiset älkää vaivautuko. Nämä tähdet pyörryttivät kansaa jo silloin, kun mummonne lirkutti silmiään vaarin suuntaan ensimmäistä kertaa.

Mitä sinä tiedät iskelmätaivaan suurnimisistä Tapani Kansasta ja Dannystä? Entäs junttidiskon kuninkaaksi kutsutusta Frederikistä tai oikean diskon kuningattarista Baccarasta?

Nyt kieli poskeen ja testaamaan tietojasi alla olevilla kysymyksillä.


Kommentit (11)

  • Nimetön

    Mikä on Baccaran flikkohen ikä?

  • Nimetön

    Muistan aikanaan kun olin roudarina niin henkilö ketä oli ollu frederikin keikalla mixeri homlissa sanoi ett äijä itse tiputteli pikkuhousuja takataskusta ja esitti yllättynyttä tai pyysi yleisöstä vapaaehtoisia touhuun

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio