Ohikulkija huolestui: Lapset leikkivät Kokemäenjoen jäällä

Satakunnan KansaPori

Kokemäenjoen jäällä leikkineet lapset huolestuttivat ohikulkijan Porissa maanantai-iltana. Ohikulkija ilmoitti hätäkeskukseen Lukkarinsillan alla jäällä leikkineistä lapsista.

Poliisipartio ehti paikalle ennen pelastuslaitoksen yksikköä. Lapset tulivat poliisin pyynnöstä pois jäältä.


Kommentit (2)

  • F

    Ei kai siellä mitään hätää vielä ollut, ja tommosia mukuloita ku joku mennee komentaan niin saa vaan haistattelua osakseen.

  • Jarmo Murro

    Tärkeämpää ”ohikulkijalle” olisi ollut mennä sanomaan lapsille, että pois sieltä, siellä on vaarallista, kuin ruveta räpläämään puhelintaan. Olisi jokunen ihmishenki säästynyt viime vuosina, mikäli hätäkeskukseen soiton sijasta soittaja olisi mennyt auttamaan. Vaarallisen tilanteen/onnettomuuden havaitessaan ensimmäiset minuutit ovat tärkeimmät. Jos nuo tärkeät minuutit haaskaa soittamiseen, ei kaikki ”kotelossa” ole kohdallaan. Jokainen ihminen on velvollinen auttamaan hädässä olevaa. Kuvitelkaapa, että itse olette hädässä ja sen sijaan, että hädän huomannut ihminen rientäisi auttamaan, hän rupeaakin soittamaan tai mikä pahinta, ottamaan ”elävää kuvaa kuolevasta”. Tällaisessa tapauksessa muistakaa hymyillä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös