No nyt! Urheilutalon kohtalosta tyrmistynyt persupomo huolestui maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista

Heikki Westergård
No nyt! Urheilutalon kohtalosta tyrmistynyt persupomo huolestui maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista

Perussuomalaisten Ismo Läntinen on pitkään haaveillut urheilutalon laajennuksesta. Arkistokuva.

Sakari MuurinenPori

Porin perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Ismo Läntinen on tyrmistynyt kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen ehdotuksesta jättää kauan puhutun urheilutalon peruskorjaus ja laajennushanke ilman rahaa.

No, sai urheilutalo 100 000 euroa suunnittelurahaa, mutta käytännössä hanke seisoo paikallaan ainakin vuoden.

–Käsittämätön päätös. Valtuusto päätti keväällä yksimielisesti lähteä kehittämään eurooppalaiset mitat täyttävää urheilutaloa. Väitän, että nämä virkamiehet eivät edes ole käyneet urheilutalolla.

Läntinen on pitkään puhunut urheilutalon laajentamisen puolesta. Hän sanoo, että kyse on virkamiesten osalta kiusanteosta, mutta ei usko että asiaa käytetään poliittisten kalavelkojen maksuun.

–Toivon, että joka puolueessa on ihmisiä, jotka ymmärtävät asian tärkeyden. Hävettäisi sellainen valtuutettu, joka äänestäisi tätä vastaan.

Läntinen huomauttaa, että nykyisellään esimerkiksi telinevoimistelijat harjoittelevat käytävällä ja salibandyn pelaajat joutuvat vuokraamaan harjoitustiloja vanhasta nahkatehtaasta. Hän on myös huolestunut siitä, miten yhdenvertaisuus toteutuu. Hänen mukaansa vammaisilla, seksuaalivähemmistöillä ja maahanmuuttajilla on jo nyt hankala löytää riittäviä tiloja liikkumiseen.

–Totta kai meidän pitää huolehtia myös näistä.

Läntinen huomautti myös, että Pori-sopimukseen kirjattu Pori-liikkeelle toimintasuunnitelman laatiminen ei käy hänen mielestään yhteen budjetin kanssa, koska Luukkonen esittää maksutonta joukkoliikennettä kokeiltavaksi yhden viikon ajan ensi kesänä.

–Istuminen on meidän suurimpia ongelmia. Laitetaanko niihin busseihin sitten vain seisomapaikkoja, hän pohtii.


Lue myös nämä


Kommentit (12)

  • Iipi go go go

    Kiitos perussuomilaiset kun ajate maahanmuuttajan asiaa IIpi Läntinen on mahanmuuttajan ystävä! Kiitos Iipi! Olet perus suomalainen! Luotan sinuun!

  • Liikun

    Huolestuttavaa miten suuri osa ihmisistä ei ole ajansaatossa oppinut arvostamaan liikunnan hyötyä koko oman elämän ja yhteiskunnankin kannalta. Jäisi niin paljon isompia rahoja säästöön monista muista sarakkeista ja remontti kulut pieniä siinä vierellä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio