Mopoauto ja linja-auto kolaroivat Eurajoen keskustassa – mopoauton matkustajan paikalla olleet nuoret loukkaantuivat, toinen vakavasti

Lennart Holmberg
Mopoauto ja linja-auto kolaroivat Eurajoen keskustassa – mopoauton matkustajan paikalla olleet nuoret loukkaantuivat, toinen vakavasti
Pasi Mattila

Mopoauto ja linja-auto kolaroivat torstai-iltapäivänä Eurajoen keskustassa.

Kirkkotiellä tapahtunut onnettomuus sattui, kun mopoauto ajoi suoraan linja-auton eteen kolmion takaa Koulutieltä.

Mopoauto oli ylittämässä Kirkkotietä, eikä mopoauton vuonna 2002 syntynyt kuljettaja havainnut linja-autoa. Linja-auton kuljettaja ehti jarruttaa ennen törmäystä, mutta linja-auto osui mopoauton matkustajan puoleiseen kylkeen.

Mopoauton matkustajan penkillä istuivat vuonna 2003 syntynyt poika sekä hänen sylissään samanikäinen tyttö. Mopoauton matkustajista molemmat loukkaantuivat. Tytön vammat ovat vakavia. Mopoauton kuljettaja ei saanut vakavia vammoja.

Linja-autossa olleet saivat korkeintaan pieniä ruhjeita., mutta bussi kärsi sen verran vahinkoja, että sen kyydissä olleet koululaiset siirrettiin toiseen linja-autoon.

Google Maps / Kuvakaappaus
Mopoauto tuli linja-auton eteen kuvasta katsoen vasemmalta kolmion takaa.

Mopoauto tuli linja-auton eteen kuvasta katsoen vasemmalta kolmion takaa.

Uutista päivitetty kello 18.20 poliisin tiedotuksen jälkeen.


Kommentit (17)

  • evp.

    On kai se selväkin, kun kuljettajan vieressä ollaan sylikkäin, ei kuski voi niiden läpi nähdä oikealle puolelleen, mutta ei silti sokkona kannata rynniä, olisi edes kysynyt vieressä olijoilta, tuleeko ketään, mutta ehkä poppi soi niin kovaa ettei puhe, huutaminen kuulu.

  • paljon autoileva

    Ei ole ainoastaan Parkanossa havaitavissa ongelma etä perälukussa myös matkustajia on niitä Karviassa ja Kankaanpässä myös ja ajo käytös mutenkin holtitonta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio