Mopoauto ajoi päin muuntajaa Porissa – kuljettaja hoitoon, mopoauto ja muuntaja kärsivät tuntuvat vahingot

Kari Mankonen/Arkisto
Mopoauto ajoi päin muuntajaa Porissa – kuljettaja hoitoon, mopoauto ja muuntaja kärsivät tuntuvat vahingot

Pelastuslaitos hälytettiin Sampsantielle torstaiaamuna kello 6.58.

Harri VallinPori

Mopoauto törmäsi päin muuntajaa Porissa torstaiaamuna. Onnettomuus sattui Sampsantiellä ja siitä tehtiin hälytys kello 6.58.

Päivystävä palomestari Tomi Anttila Satakunnan pelastuslaitokselta kertoo, että mopoautossa oli onnettomuuden sattuessa vain kuljettaja. Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa sen verran, että hänet kuljetettiin hoitoon.

–Hän oli päässyt ulos mopoautosta ja omin voimin ja oli ihan tajuissaan.

Muuntaja vaurioitui törmäyksessä Anttilan mukaan pahoin, ja paikalle kutsuttiin energiayhtiön korjaajat. Siitä, aiheuttiko kolari alueelle sähkökatkon, hän ei osaa sanoa.

Myös mopoauton vauriot olivat Anttilan mukaan tuntuvat.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Onneksi nuori kunnossa!

  • Onneksi eristeet pitivät

    Ei tullut mopoautoilijalle permanenttia kaupanpäällisiksi kun jysäytti muuntajaan, onneksi nykyään osataan tehdä turvallisia muuntajia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio