Moottoripyörä suistui ojaan Huittisissa – kaksi sairaalaan

Lennart Holmberg / Arkisto
Moottoripyörä suistui ojaan Huittisissa – kaksi sairaalaan

Kuvituskuva.

Meri SuominenHuittinen

Moottoripyörä suistui ojaan Huittisissa perjantaina iltapäivällä.

Moottoripyörä oli matkalla Helsingin suuntaan valtatie 2:lla. Kyydissä olleet kaksi ihmistä loukkaantuivat onnettomuudessa, ja heidät vietiin jatkohoitoon sairaalaan.

Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuudesta ei ollut merkittävää haittaa liikenteelle. Oletettavasti myös moottoripyörä kärsi tapahtuneessa huomattavasti.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantaina kello 13.19.


Kommentit (3)

  • Juuhaa

    Taas joku näsäviisas elvistelee tiedolla että Mediheliä ei ole ollut kymmeneen vuoteen. Eiköhän Mediheli ole jo yleisnimitys kaikennimiselle helikopteritoiminnalle mitä sairaankuljetuksiin tulee.

  • Nimetön

    Mediheliä ei oo tainnu 10 vuoteen olla..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio