Millaiselta Suomi näyttää tulevaisuudessa? "Kunhan luonto ei katoa"

Hanna Laasanen
Millaiselta Suomi näyttää tulevaisuudessa? "Kunhan luonto ei katoa"
Milla NurmiPori

Kysyimme nuorilta, mitä Suomi näyttää heidän mielestään tulevaisuudessa.

Katariina Ahopelto, 16

–Monikulttuuriselta. Suomalaisuus ei ikinä väisty, mutta eri maiden tavat sekoittuvat siihen. Ilmastonmuutos aiheuttaa varmaan lämpötilojen nousua, mutta minulle se olisi ihan mieluista – kunhan metsät tai muu luonto eivät katoa.

Hanna Laasanen

Tatu Lukka, 17

–Sellaiselta kuin nykyäänkin, suuria muutoksia ei ole ollut näkyvissä. Sadan vuoden kuluttua on varmaan lentäviä autoja sun muita, mutta tuskin mitään, mitä muualla ei olisi. Toivon, että luonto ja rauhallisuus säilyvät silloinkin.

Hanna Laasanen

Ville Joopi,16

–Modernilta, rakennetummalta kuin nyt. Kansallispuistoja ja muita luonnonpaikkoja vaalitaan varmaan tarkemmin, kun ne harvenevat. Myös metsiä tulee olemaan vähemmän. Mielestäni vuodenajat ovat Suomen rikkaus, niiden haluaisin pysyvän.

Hanna Laasanen

Riina Hintsa , 17

–Nykyaikaisemmalta. Tyyli tehdä asioita on varmasti erilainen, ei niin paljon betonisia taloja ja muita mitä tällä hetkellä on pystyssä. Toivottavasti puhdas luonto ja muut meille suomalaisille tyypilliset jutut eivät silti häviä kokonaan.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Kun menee Kelaan istumaan päiväksi, niin on paljon helpompi arvailla tulevaisuuttamme Suomessa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio