Suomi-Areena

Mikael Jungner jatkaa Pori-keskustelua: "Kriitikot saapastelevat Poriin kuin Michelin Guiden tuomari huippuravintolaan"

Antti Nikkanen/Arkisto
Mikael Jungner jatkaa Pori-keskustelua: "Kriitikot saapastelevat Poriin kuin Michelin Guiden tuomari huippuravintolaan"

Mikael Jungner ei pidä Suomi-Areenan arvostelua kypsänä touhuna, jollei ole itse valmis tekemään jotain asioiden muuttamiseksi.

Ilona Koskimäki

Suomi-Areenan jälkeen on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen paljon keskustelua siitä, onko jättimittoihin paisunut tapahtuma liian suuri Poriin ja ovatko puitteet olleet sopivat.

Jälkipuheet alkoivat, kun Hjallis Harkimo arvosteli blogissaan järjestelyjä. Perjantaina porilainen ravintoloitsija Lauri Turtola kirjoitti oman vastineensa, jossa oli sitä mieltä, että Harkimon arvostelu oli osittain kohtuutonta.

Lauantaina keskustelua jatkoi entinen SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner, joka asettui Facebook-päivityksessään Porin puolelle.

Jungner kertoo käyneensä kaikissa Suomi-Areenoissa, joita on tähän mennessä järjestetty. Hänen mielestään tapahtuman jälkeen seurannut kritiikki perustuu väärinymmärrykselle: Poriin ei pidä tulla kuin kriitikko huippuravintolaan, vaan kyseessä ovat nyyttikestit, johon jokainen tuo jotain. Jos joku mättää, se pitäisi Jungnerin mielestä itse korjata, sen sijaan, että turvaudutaan kitinään.

"Suomi-Areenan arvostelu on yhtä kypsää kuin aikoinaan tuoreen ylioppilaan viisastelu Platonista, pellon suurimmalla kivellä istuen, ruohonkorsi suussa, kun muu väki uurastaa sadonkorjuussa", Jungner summaa.


Lue myös nämä


Kommentit (10)

  • Nimetön

    Pori on paras paikka tapahtumalle, se ei olisi enää sama jossain muualla järjestettynä. Kävin eräässä tilaisuudessa, jossa Harkimo oli toinen juontajista ja se oli valitettavasti koko SuomiAreenan huonoin juonto kautta historian. Harkimolla tiedot vähän hukassa ja taisi Häkämieskin huomauttaa ettei Harkimo tietänyt esillä olevasta asiasta mitään, niin kuin ei yleensäkään tiedä mistään mitään!!

  • Nimetön

    Kävin muutama viikko sitten helsingissä, menin ravintolaan missä ei ollut edes paljon ihmisiä. Tilasin pihvin mediumina, ja sain täysin raa’an pihvin ja siinä kesti 50min että se tehtiiin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio