Mies loukkaantui vakavasti puumurskainonnettomuudessa

Veera Korhonen
Mies loukkaantui vakavasti puumurskainonnettomuudessa

Onnettomuus sattui Uudenniityn energiapuuvaraston alueella.

Jukkapekka VarjonenPori

40-vuotias mies loukkaantui vakavasti Porin Mäntyluodontien varressa sijaitsevalla puukentällä, kun hänen jalkansa jäi puumurskaimen telan väliin. Onnettomuus sattui Uudennniityn energiapuuvaraston alueella maanantaina kello 8.49. Mies oli käyttänyt murskainta parin metrin korkeudessa olevassa ohjaamossa, kun murskain oli jostain syystä mennyt epäkuntoon.

Mies oli laskeutunut alas ja tutkinut murskainta. Miehen noustessa takaisin ohjaamoon oli murskain lähtenyt käynnistynyt vetäen miehen jalan mukaansa.


Kommentit (8)

  • Pepe

    Toivotaan että työntekijä selviää loukkantumisesta

    Seuraava vaaran paikka on tämän kyseisen puuvaraston kohdalla pikatiellä jossa tukkirekat kääntyvät ko. alueelle eikä maantiellä ole levennyksiä eikä alennettuja nopeus rajoituksia tällä kohtaa

    On meinaan ollut jo läheltä piti tilanteita siellä

  • Aasi

    14km heittäjälle tiedoksi, että kyseinen tie on nimeltään ”Mäntyluodontie”, ihan oikein on jutun kirjoittaja hoitanut asiansa. On Kankaanpäässäkin ”Porintie” vaikka lyhyempi matka on Parkanoon. Huoh.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio