Mies ajoi autoa yli satasta kuudenkympin alueella Säkylässä – kunnes vastaan tuli poliisipartio

Ilona KoskimäkiSäkylä

Ulkomaalaistaustainen mies ajeli sunnuntaina hieman ennen kello 22 Vuorenmaantiellä roimaa ylinopeutta. Paikalla oli rajoituksena 60 kilometriä tunnissa, mutta miehen auton nopeus oli 128 kilometriä tunnissa.

Vastaan tullut järjestyspoliisin partio määräsi miehen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Kommentit (1)

  • Ihmettelijä

    Kannattaisi ajella myös ennen aamu seitsemää ja sitten vielä 15min vaille kahdeksan aamulla niin saisi monta korttia poliisit mukaansa. Näyttää olevan tietyillä autoilijoilla joka aamu kiire töihin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio