Luukkosen esitys: Maksutonta joukkoliikennettä kokeillaan Porissa ensi kesänä

Antti Partanen
Luukkosen esitys: Maksutonta joukkoliikennettä kokeillaan Porissa ensi kesänä
Sakari MuurinenPori

Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen keskiviikkona julkaistussa talousarvioesityksessä ehdotetaan maksutonta joukkoliikennettä kokeiltavaksi ensi kesänä Suomi-Areenan aikana.

–Pori Jazz ja Suomi-Areena -viikon aikana kaupungin keskusta on perinteisesti ruuhkautunut autoliikenteestä. Kokeilulla tehdään kaupunkikeskustasta viihtyisämpi ja turvallisempi jalankulkijoille. Sen perusteella voidaan arvioida, tullaanko kokeilua mahdollisesti jatkamaan tai laajentamaan tulevina vuosina, Luukkonen sanoo.


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • Nimetön

    Eikö vois kokeilla ennemmin hintojen kohtuullistamista ja vuorojen lisäämistä, yhdistettynä tehokkaaseen mainontaan? Toki tähän ei varmasti ihan pieni aika riitä. Itse käyttäisin mielelläni ennemmin julkisia, mutta se ei ole täällä oikein mahdollista.

  • Kävellen ja autolla

    Kun nyt ensin kulkis pohjoisen suuntaan nuo maksullisetkin bussit iltaisin. Siitä vois aloittaa. Ai niin, ei ole asiakkaita..juu ei niin kun kaikilla on siellä jo pakosti omat autot kaikilla töidenkin takia. Ainakaan vuoroihin ei pääse, eikä edes päivävuoroon, ellet satu olemaan torilla töissä 🙌 En.kyllä ole nytkään bussilippua ostanut, ni sama kai se on, paitsi et kai ensikesänä kaikki porilaiset maksaa vaikka ei kulje 👍😉

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio