Loosiveljet tekivät tarjouksen, josta asuntomessut eivät voineet kieltäytyä

Heikki Westergård
Loosiveljet tekivät tarjouksen, josta asuntomessut eivät voineet kieltäytyä

Asuntomessualue valmistuu hyvää tahtia ja jo nyt pysäköintiasiatkin ovat kunnossa.

Ville HammarbergPori

Porilainen Odd Fellows -loosi 59 Rumpalipoika on voittanut tarjouskilpailun asuntomessujen pysäköinninvalvonnan ja parkkiruutuun ohjauksen järjestelyistä.

Loosiveljet, joilla ei sopimuksen jälkeen ole kesälomanviettohuolia, tekivät kaupungille niin edullisen tarjouksen, ettei siitä kerta kaikkiaan voinut kieltäytyä. Loosi lupasi hoitaa homman 29 890 eurolla, kun toisena tarjoajana toiminut Hatax Oy olisi ottanut työstä 153 796 euroa.

Aivan pikkuhommasta ei ole kyse, sillä sopimuksella lupaudutaan hoitamaan kuukauden ajaksi messuille päivittäin 7+1 valvojaa kello 9–19. Yövalvojia tarvitaan lisäksi kaksi ajalle 19–9.

Viranhaltijapäätöksenä sopimuksen hyväksynyt Porin konsernihallinnon toimialajohtaja Lauri Kilkku pitää loosin tekemää tarjousta merkittävän edullisena.

–Mikkelissä pysäköintijärjestelyt tulivat maksamaan huomattavasti enemmän.


Kommentit (23)

  • Nimetön

    Ans kattoo kuka varsinaisen duunin tekee. Onko oikeasti pyyteetöntä työtä Porin hyväksi, vai paljastuuko jostain jotain mielenkiintoista. Kaupunki ainakin säästää.

  • Nimetön

    Muuan urheiluseura olisi tehnyt halvemmalla. Kesäksi tekemistä kaipaa talviurheilukin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio