Liikkuuko Ahlaisissa susi? Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja: "Voin olla väärässäkin, mutta kyllä tämä koiran tekeleeltä näyttää"

Lukijan kuva
Liikkuuko Ahlaisissa susi? Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja: "Voin olla väärässäkin, mutta kyllä tämä koiran tekeleeltä näyttää"

Satakunnan Kansan lukija epäili, että kuvassa on suden jälki. Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja ei osannut sanoa varmaksi.

Sakari Muurinen

–Tänä vuonna on susi kulkenut useampaan kertaan öisin Ahlaisten keskustassa. Kuva Kylävainiontieltä.

Näin kirjoitti Satakunnan Kansan toimitusta lähestynyt lukija. Hän lähetti susiepäilyidensä tueksi kuvan. Kysyimme Porin riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtaja Mikko Jokiselta, mikä eläin on kyseessä.

–Kuvasta ei kyllä oikein saa mitään järkevää saa sanottua. Voin olla väärässäkin, mutta kyllä tämä hiukan koiran tekeleeltä näyttää, koska se on pyöreä.

–Sivuvarpaat ovat kauhean edessä, sudella ne ovat taaempana.

Hänen mukaansa Ahlaisista ei ole tänä vuonna tehty yhtään susihavaintoa, viime niitä tehtiin kolme.

–Itse metsästän siellä tosi paljon, enkä ole syksyn aikana kuullut yhdestäkään havainnosta.

Riistanhoitoyhdistys kävi vielä sunnuntaina iltana tarkistamassa alueen, eikä löytänyt jälkeä enää uudestaan.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • nimetön

    Tapansa näyttää jos on susi . Valitettavasti .

  • Nimetön

    Totta kai luonnossa liikkuu susia. Ei sen pitäisi mitään paniikkia herättää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio