Lasielementti putosi maahan Promenadikeskuksen ja Teljäntorin välisestä katoksesta

Sanna Heikintalo / Arkisto
Lasielementti putosi maahan Promenadikeskuksen ja Teljäntorin välisestä katoksesta

Teljäntorin ja Promenadikeskuksen välissä sijaitsevasta katoksesta putosi lasielementti lauantaina.

Esa KeskinenPori

Lasielementti putosi katuun Promenadikeskuksen ja kauppakeskus Teljäntorin välillä olevasta katoksesta.

Elementti putosi katoksen Teljäntorin päädystä, arviolta noin neljän metrin korkeudesta. Tilanteesta ei aiheutunut välitöntä vaaraa kenellekään.

Katos on keskeisellä paikalla Yrjönkadun ja Liisankadun risteyksessä, jossa kulkee paljon niin jalankulkijoita kuin autoilijoitakin.

Pelastuslaitos sulki katuosuuden Antinkadun ja Isolinnankadun risteysten väliseltä matkalta hajonneen lasin siivoamisen ajaksi. Pelastuslaitos poisti katoksen osiin jääneet sirpaleet ja tarkisti samalla muiden lasielementtien kunnon.

Asiasta on ilmoitettu kiinteistön hallinnoijille. Lasin hajoamisen tarkkaa syytä ei ole tiedossa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 9.09.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Sniperly

    Uskoisin että Satakunnankadulla järjestetty äänenpainekisa hajoitti lasin. Nimittäin ääni kantautui 10-16 aikana todella kovaa ja pitkälle ja lähiealueenkin ikkunat tärisivät siitä suuresta metelistä. Koiratkin säikkyi. Olisiko syytä tällaiset kilpailut järjestää jossainn sisätiloiss seuraavaksi?

  • Sera

    Eikös tuo katos ole kuitenkin ollut tuossa jo noin kymmenen vuotta? Ihmeen hyvin on kestänyt.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio