Kuusi Rauman kaupunkikehitysjohtajan viran hakijaa haastattelukierrokselle

Kari Suni/SK/Arkisto
Kuusi Rauman kaupunkikehitysjohtajan viran hakijaa haastattelukierrokselle
Kari SuniRauma

Valmistelutoimikunta on valinnut kuusi Rauman kaupunkikehitysjohtajan viran hakijakandidaattia työpaikkahaastattelukierrokselle. Virkaa haki 17 henkilöä.

Haastatteluihin kutsutut ovat Ulvilan kaupungin hallintojohtaja, kauppatieteiden maisteri Mikko Airaksinen Porista, ekonomi Risto Alaheikka Torniosta, kauppatieteiden maisteri, diplomi-insinööri Rikumatti Levomäki Turusta, filosofian maisteri Toomas Lybeck Kotkasta, Satakunnan TE-toimiston palvelujohtaja, kasvatustieteiden maisteri Satu Remmer Raumalta ja valtiotieteen maisteri Kim Wasama Oulusta.

Valmistelutoimikunta haastattelee hakijoita 28. huhtikuuta. Toimikuntaan kuuluvan kaupunginhallituksen puheenjohtajista, kaupunginjohtajat, hallintojohtaja ja henkilöstön edustaja.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

 • Hakupaperit Naantaliin lähetetty!

  Niin usein olen matkoihini kävellyt
  ja melkein yhtä usein takaisin tullut
  taas sinne päin matkalla olen nyt
  tulkaa vastaan oi ystävät hullut!

  Kai Seppo teki kepposen ja käy tam tam
  Naantali here I come!?

 • Työnhaku käynnissä

  Ja valitusta pukkaa taas kun pätevin ja ansioitunein hakija, tohtorismies sentään, jätettiin rannalle jatkohaastatteluista. Tämä on nähty jo niin monta kertaa, huokaus….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio