Kuorma-auton perävaunu osui pyöräilijään Porin Mikkolassa – kuljettaja jatkoi matkaa pysähtymättä

Kari Mankonen/Arkisto
Kuorma-auton perävaunu osui pyöräilijään Porin Mikkolassa – kuljettaja jatkoi matkaa pysähtymättä

Kuvituskuva.

Joakim Westrén-DollPori

Kuorma-auto osui suojatietä ylittäneeseen polkupyöräilijään Porin Murskatiellä noin kello kahdeksan aikaan maanantaiaamuna.

Poliisin mukaan polkupyöräilijä oli tulossa pyörätietä Filpuntien suunnasta, kun Murskatiellä kulkeneen kuorma-auton perävaunu osui polkupyörän eturenkaaseen.

Polkupyöräilijä ei loukkaantunut tilanteessa vakavasti.

Kuorma-auto ei pysähtynyt paikalle. Poliisi pyytää auton kuljettajaa tai asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Porin poliisiin puhelinnumeroon 050 456 4963.

Maps4News

Kommentit (13)

  • Nimetön

    Miksi pyöräilijöitä ja kävelijöitä ei sakoteta, aiheuttavat Paljon likipiti tilanteita räplätessään puhelinta!! Sit vaan enemmän niitä kameroita risteyskohtiin!

  • Autoilija

    Sellaista pyöräilijää ole olemassa joka pysähtyy taluttamaan aina pyörätien jatkeella olevalla suojatiellä, eikä ole tarvettakaan. Sitä ei voi ymmärtää, että pyörällä ajaessa pitää sitä kännykkää hiplata olen useita vaaratilanteita nähnyt siitä johtuen. Ja sama toisinpäin pistäkää autoilija ne luurit pois ja keskittykää ajamiseen. Ei mitään ongelmaa ole olemassa jos kaikki ymmärtäisivät että liikennesäännöt on keksitty noudatettaviksi. Liikenteen valvontakin on täysin olematonta nykyään.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio