Testit

Tunnistatko nämä luovuuden hedelmät – nyt mitataan houkutuslauseita

Tunnistatko nämä luovuuden hedelmät – nyt mitataan houkutuslauseita

Tämä ei ole minkään kunnan slogan, mutta voisi ehkä olla.

Hannu Pitkäranta

"Luontoa käydä edellä!" "Sata aurinkoista päivää enemmän" Kuulostivatko edelliset tutuilta? Jos kuulostivat, saa joku brändi-ihminen taputtaa itseään olalle. Kunnan slogan on tavoittanut ihmisen.

Kunnat ovat tavanneet siivittää vetovoimaansa erilaisilla sloganeille jo vuosikymmeniä. Kokosimme alla olevaan visaan 12 satakuntalaista slogania, jotka löytyvät tai ovat aiemmin löytyneet kuntien nettisivuilta ja esitteistä. Kokeile tunnistatko, mikä sloganeista koskee omaa kuntaasi.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Osuva kuvaus

    ”Tule rennosti luontoon, minäkin tulin.” Tämä sopii mainiosti poriin, metsän lenkkipolkujen varsilla on perinteisesti ollut näitä luontoilijoita takki levällään esittelemässä 😀

  • Nimetön

    Hyviä sloganeita. Varsin osuvia. Oikean Rytmin Pori – oli aikoinaan osuva ja paras. Myös Siikaisten Marilyn aikanaan viehätti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio