Kuntalehti: Harjavallasta irtisanoutunut Jaana Karrimaa hakee Hattulaan

Heikki Westergård/SK/Arkisto
Kuntalehti: Harjavallasta irtisanoutunut Jaana Karrimaa hakee Hattulaan

Jaana Karrimaa irtisanoutui virastaan aiemmin keväällä.

Kaisa YlhäinenPori

Harjavallasta hiljattain irtisanoutunut kaupunginjohtaja Jaana Karrimaa hakee Hattulan kunnanjohtajaksi, kertoo Kuntalehti Lehden mukaan hakijoiden joukossa ovat Satakunnasta myös Huittisten hallintojohtaja Katariina Koivisto sekä Harjavallan perusturvajohtaja Kimmo Mäkelä. Hakuaika Hattulaan päättyi eilen, ja hakemuksia tuli yhteensä 15. Hattulan nykyinen kunnanjohtaja Lauri Inna on valittu Salon kaupunginjohtajaksi.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Karrimaa vaati alaisiltaan työntekoa, siksi häntä syytettiin huonosta johtamisesta. Hän olisi pätevä johtamaan mitä kaupunkia tahansa kunhan alaiset tekisivät heille kuuluvat työnsä ilman ruikutusta.

  • Nimetön

    Mikäs on kaikessa rauhassa haeskella paikkoja,kun on vuoden palkka tekemättömästä työstä taskussa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio