Kuka seuraa kauvatsalaista, ja tekee vuoden kyläteon?

Arja Harjunmaa
Kuka seuraa kauvatsalaista, ja tekee vuoden kyläteon?

Heli Eskola avasi Kauvatsalla osuuspankin vanhoihin tiloihin Tarmo-kyläkaupan vuonna 2014.

Satakunnan Kansa

SataKylät ry:n järjestämään Vuoden Kyläteko -kilpailuun voi ilmoittaa tunnustusta ansaitsevia satakuntalaisia kylätekoja 31. lokakuuta saakka.

Voittaja julkistetaan ja palkitaan 500 euron rahapalkinnolla SataKylien syyskokouksessa Porin Lattomerellä 24. marraskuuta.

− Vuoden Kyläteoksi valitaan teko, jolla on ollut koko kyläyhteisön kannalta merkittävä positiivinen vaikutus. Kyläteon tekijöillä ei ole väliä, mutta ilmiantajan tulee olla kylällä toimiva yhdistys, kertoo kyläasiamies Hanna Ruohola.

Kilpailun osallistumislomake on SataKylien nettisivuilla osoitteessa www.satakylat.fi. Vuoden Kyläteko -kilpailu järjestetään nyt viidettä kertaa. Edellisen kerran kilpailu pidettiin vuonna 2014, jolloin Vuoden Kyläteoksi valittiin Kokemäen Kauvatsan kyläkaupan ja asiamiespostin avaaminen.


Kommentit (2)

  • Jussi

    Enemmän tavallista maalaisjärkeä, ei insinööriviisautta!

  • Ukko

    Oli todellinen kyläteko!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio