Kommandopipoon sonnustautunut mies ryösti Viikinäisten K-marketin väkivallalla uhaten

Kommandopipoon sonnustautunut mies ryösti Viikinäisten K-marketin väkivallalla uhaten

Viikinäisten K-market.

Mikko KoivistoPori

Porin Viikinäisten K-market ryöstettiin tiistai-iltana. Kauppaan tunkeutunut mies oli uhannut myyjää väkivallalla ja saanut ryöstettyä kassasta rahaa.

Poliisin mukaan rahat saatuaan mies oli poistunut liikkeestä, mutta poliisilla ei ole tietoa, mihin suuntaan ryöstäjä oli paennut.

Ryöstön tehnyt mies oli noin 180 senttiä pitkä, ja hänellä oli kommandopipo päässä.

Yllään ryöstäjällä oli Adidaksen raitaverkkarit ja harmaa neulepaita. Käsissään hänellä oli valkoiset hanskat.

Poliisi sai hälytystehtävän paikalle tiistaina noin kello 21.14.

Paikalla oli useita poliisipartioita. Tekijää yritettiin paikantaa lähialueelta myös poliisikoiran avulla vielä noin kello 22.30.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tiedot tapahtumasta ja tekijän liikkeistä Porin poliisin vihjepuhelimeen 050-4564963.

Vuonna 2010 syyskuussa paikalla sijainneessa Valintatalossa sattui vakava puukotus, jossa liikkeen henkilökuntaan kuulunut nainen loukkaantui vakavasti.

Päivitetty: Toisin kuin poliisi aiemmin tiedotti, ryöstön kohteena oli Viikinäisten K-market.


Kommentit (13)

 • Siru

  ”Ryöstön tehnyt mies oli noin 180 senttiä pitkä, ja hänellä oli kommandopipo päässä.
  Yllään ryöstäjällä oli Adidaksen raitaverkkarit ja harmaa neulepaita. Käsissään hänellä oli valkoiset hanskat.”
  Eli aikas pitkä poju ollut, nuo vaatteet on vaihtunut toisiin aika pian varmasti niin ainoastaan jos näkijöitä on paikan päältä oikeaan aikaan. Kyllä on meidän rauhallisesta porista kehittymässä lahti Nr 2. Eikö vartijat ja hälyytykset ois aika kova sana ja kamera?

 • Nimetön

  Missä Porissa on Viikinäinen. Katuosoite olisi hyvä myös ilmoittaa, jos joku on mahdollisesti havainnut jotain, niin ei voi yhdistää mahdolliseen ryöstöön pelkän kaupunginosan nimellä.

  Katoppa kuule netistä. Kirjoita hakusanaksi Viikinäinen, ja kas kummaa sieltä se löytyi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio