Kolmelle sudelle haettu kaatolupaa Satakunnassa – Riistapäällikkö: "kokonaisharkinta ratkaisee"

Arttu Alvari/Arkisto
Kolmelle sudelle haettu kaatolupaa Satakunnassa – Riistapäällikkö: "kokonaisharkinta ratkaisee"
Mikko KoivistoSatakunta

Satakunnassa on haettu uutta kaatolupaa kolmelle sudelle. Suomen riistakeskuksen Satakunnan riistapäällikkö Antti Impola kertoo, että hakemuksen käsittely on vielä kesken. Riistakeskus oli aiemmin hylännyt Satakunnassa haetut susien kaatoluvat.

–Hakemuksen käsittely on kesken. Lähiviikkoina pitäisi tulla ratkaisu asiaan, Impola sanoo.

Hänen mukaansa lupapäätokseen vaikuttaa kokonaisharkinta.

–Avasimme jo ensimmäisessä lupapäätöksessämme niitä perusteita, joilla lupien myöntäminen ratkaistaan.

Impolan mukaan susista on kirjattu jonkin verran pihahavaintoja.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • ##Onko järkee vai ei.

    Susien tappoluvista päättävillä se maalaisjärki juoksee yhtä lujaa kuin alkon päättäjillä, alkossa ei myydä edes täysin alkoholittomia tuotteita jos olet alaikäinen tai kieltäydyt todistamaan ikäsi, koska ostamasi tuote on alkoholivapaa limu. On tämä ihmeellistä tämä sääntöyhteiskunnan lisäsääntely. Tarkoitan, että susilupien hakemusmenettelyssä toimitaan juuri samalla perusperiaatteella. Myydään kyllä, mutta ei myydäkään. Meiltä niitä saa, mutta ei saakaan, joten kiitos käynnistä ja kääntykää mieluummin jo ovelta takaisin, älkääkö tulko ruikuttamaan. Ironista, mutta totta.

  • Bertta

    Pelottaa, pomarkun isojärvellä nähty kaksi sutta. Taas. Ei enää uskalla luistella siellä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio