Kokemäen Marjamäessä nähty susia asutuksen lähellä – poliisipartio kävi paikalla

Kaisa Ylhäinen
Kokemäen Marjamäessä nähty susia asutuksen lähellä – poliisipartio kävi paikalla

Valtteri Juhela näki isänsä kanssa kaksi sutta Kokemäen Marjamäessä. Hän näyttää puhelimestaan suden jäljestä ottamaansa kuvaa.

Jarmo Karonen , Kaisa Ylhäinen

Kokemäen Marjamäen alueella on tehty susihavaintoja, joista on tullut lukuisia ilmoituksia poliisille. Sudet ovat liikkuneet asutuksen läheisyydessä.

Poliisi vahvistaa, että heille on tullut ilmoituksia susihavainnoista ja että poliisin partio on käynyt lauantaina iltapäivällä alueella katsomassa tilannetta.

Marjamäessä asuva Vesa Juhela kertoo, että hän oli nähnyt varttia vaille kolme iltapäivällä kotinsa ikkunasta kaksi sutta, joita oli ensin luullut koiriksi.

– Olen tiennyt, että susihavaintoja on tehty, mutta ajattelin, että en usko, ennen kuin itse näen, Juhela kertoo.

Hän oli lähtenyt poikansa Valtteri Juhelan kanssa ulos katsomaan paikkaa, mistä sudet olivat kulkeneet. He löysivät sieltä isokokoiset jäljet.

Niin sanotun Köyliön susilauman tiedetään liikkuvan metsäalueella, joka ulottuu Kokemäen Rajaojaan.

Marjamäki sijaitsee valtatie 2:n eteläpuolella noin viiden kilometrin päässä Kokemäen keskustasta.


Kommentit (15)

  • EOK

    Ihmisarkuuden palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi lainsäädännössä on selvennettävä kriteereitä sille, milloin välitön puuttuminen on mahdollista koko maassa ja erityisesti susireviirialueilla ja metsäpeuran levinneisyysalueilla. Kannattaa tutustua kansalaisaloitteeseen asiaan liittyen https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2702

  • Nimetön

    Helsingin kaupunkivihreet nyt tutustumaan tilanteeseen ja antamaan kommenttia. Myös susiturkeilla alkaa olla pakkasilmoilla kysyntää. Kyllä se siitä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio