Kokemäen kaupunginjohtajan pestiin haastatellaan viisi – joukossa muun muassa Liikenneviraston talousjohtaja, Kokemäen nykyinen hallintojohtaja ja Hämeen projektiasiantuntija

Timo Simula/arkisto
Kokemäen kaupunginjohtajan pestiin haastatellaan viisi – joukossa muun muassa Liikenneviraston talousjohtaja, Kokemäen nykyinen hallintojohtaja ja Hämeen projektiasiantuntija
Eeva Järvenpää

Kokemäen kaupunginjohtajan pestistä on tulossa viiden osaajan välinen kauppa.

Kokemäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Seppälä kertoo, että tänään pidetyssä kokouksessa päätettiin, että 11:n virasta kiinnostuneen joukosta haastatteluihin kutsutaan viisi hakijaa.

Haastattelukutsun saavat Kokemäen kaupungin nykyinen hallintojohtaja, hallintotieteiden maisteri Mikko Löfbacka Porista, Ruskon kunnanjohtaja ja Eurajoen entinen kunnanjohtaja Harri Hiitiö Eurajoelta, Liikenneviraston talousjohtaja Kristiina Tikkala Espoosta, Hämeen liiton projektiasiantuntija Nina Kivi Hämeenlinnasta ja Äänekosken perusturvajohtaja Saara Kuusela Äänekoskelta. Kuusela on Harjavallan kaupunginjohtajan puoliso.

–Valinnoissa painotimme ylempää korkeakoulututkintoa ja kunnallishallinnon kokemusta. Kaikilla viidellä valitulla on sekä tutkinto että kokemusta. Uskon, että tässä on hyvä viisikko ja että heidän joukostaan löydämme parhaan virkaan, vakuuttaa Seppälä.

Seppälän mukaan valintaprosessissa edetään nyt hipihipivauhtia, sillä tarkoitus olisi saada päätöksiä tehtyä jo ennen kesälomia.

–Ensi viikon alussa suoritetaan haastattelut ja 4. kesäkuuta pitäisi olla jo esitys pöydällä valmiina. 11. kesäkuuta voisimme sitten toivoa päätöstä asialle ja 1. elokuuta meillä olisi sitten uusi kaupunginjohtaja, sanoo Seppälä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio