Kokemäen ainoa pankkiautomaatti tuhottiin kirveellä keskellä päivää

Kaisa Ylhäinen
Kokemäen ainoa pankkiautomaatti tuhottiin kirveellä keskellä päivää

Otto-automaatin näyttö rikottiin Kokemäellä kello 12.45.

Jukkapekka VarjonenKokemäki

Kokemäen kaupungin ainoa pankkiautomaatti S-marketin ulkoseinällä rikottiin kirveellä lauantaina kello 12.45. Poliisin mukaan tekijä oli tuhonnut kirveellä automaatin näytön, eikä ollut tuhotyöllään saanut rahaa automaatista.

Kokemäen S-market kiittelee Facebook-sivulla valveutunutta kansalaista, joka ehti napata tekijän rekisteritunnuksen ylös tämän paetessa paikalta. Poikkeuksellisen teon motiivi ei vielä lauantaina ollut viranomaisten tiedossa. S-marketin väki epäilee Facebookissa, että "joku ei ole saanut varmaankaan rahaa tarpeeksi tai ei ollenkaan, kun hermot kilahtaneet niin pahasti, että kirveellä on pitänyt lyödä näyttö rikki."

Kaupan tädeille heräsi myös kysymys siitä, miksi jollain on kirves mukana, kun liikkuu kylillä.

"Ei kiva!"


Lue myös nämä


Kommentit (10)

  • Nimetön

    On suoranainen ihme, ettei kaupungissa ole kuin 1 pankkiautomaatti. Miksi?? Muualla pankkiautomaatteja on sekä S- , että K-marketeillakin. Pankit lukuun ottaen. Joten eikö Kokemäellekin tulisi saada muutamia pankkiautomaatteja lisää?

  • Nimetön

    Kokemäellä ei taida olla enää kuin tämä yksi automaatti ja aina jos siihen tulee vika (tai kirves) niin silloin varsinkin suurempia summia käteistä ei ole järkevällä tavalla saanut mistään. Melko radikaali mielenosoitus automaattien vähyydestä lyödä ainoata automaattia kirveellä, mutta toivon että viesti toisen automaatin tarpeesta menee perille!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio