Kokemäellä pankkiautomaatin kirveellä tuhonnut oli turhautunut

Kaisa Ylhäinen
Kokemäellä pankkiautomaatin kirveellä tuhonnut oli turhautunut

Kokemäkeläismiehen reissu pankkiautomaatille oli dramaattinen.

Jukkapekka VarjonenKokemäki

Kokemäellä äimisteltiin lauantaina kaupungin ainoata pankkiautomaattia, joka oli keskellä päivää tuhottu kirveellä.

S-marketin julkaisema Facebook-päivityksen mukaan sivullinen oli kirjannut muistiin paikalta paenneen auton rekisteritunnuksen.

Poliisi on julkaissut lisätietoa tapahtumasta. Paikkakuntalainen mies oli mennyt lauantaina kello 12.30 mennyt marketin pankkiautomaatille.

Poliisin mukaan mies oli yrittänyt ilmeisesti nostaa rahaa automaatista, siinä kuitenkaan onnistumatta. Turhautunut mies haki kirveen ajoneuvonsa takakontista ja löi sillä automaatin lasin rikki.

Mies on esitutkinnan aikana tunnistettu ja tapausta tutkitaan vahingontekona.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Nimetön

    Sivulliset kertoneet, että kyseessä oli paremminkin rahan talletus eikä nosto. Rahat ei olleet menneet tilille, vaikka pitäisi .

  • evp.

    ”Hölmöläiselle” ei sitä käteistä kaupan kassalle heti tarvi viedä, kyllä ihmisellä käteistä pitää muutama satanen aina olla, on nimittäin paikkoja ja ostoksia joita ei voi kortilla maksaa, miten esim, annat kerjäläiselle, eivät ne voi juurikaan korttiasi höylätä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio