Kaupunginjohtaja pitää ideaa hevosurheilupuistosta alueen imagoa kohottavana – "Kaupungin edun mukainen päätös"

Milla NurmiHuittinen

Huittisten kaupunginhallitus hyväksyi Huittisten kaupungin ja MYH-Horses Oy:n välisen maakaupan maanantaisessa kokouksessaan. Keskustelun aikana ehdotettiin, että määräalaa ei myydä, ja pöytäkirjaan merkittiin suullinen eriävä mielipide, jonka mukaan päätös on kaupungin edun vastainen. Onko näin?

Kaupunginjohtajan mielestä ei.

–Kyseessä on nimenomaan kaupungin edun mukainen päätös. Olen sitä mieltä, Jyrki Peltomaa toteaa.

Peltomaa pitää hienona, että paikallisilla yrittäjillä on kehityssuunnitelmia, joita kaupunki voi olla tukemassa. Tässä tapauksessa näiden ideoiden toteutuminen nostaa hänen mukaansa ylöspäin niin alueen hevosurheilua kuin yleistä imagoakin.

Millaista palautetta puolin jos toisin ilmeisen tärkeäksi mielletystä hankkeesta on tullut?

–Henkilökohtaisesti olen saanut vain hevoskasvatusyhdistyksen lausunnot, jotka on merkitty pöytäkirjaan ja luettu, Peltomaa sanoo.

Uskotko, että asia on nyt loppuun käsitelty?

–Se ei ole uskon asia. Odotetaan rauhassa, kunnes päätös tulee lainvoimaiseksi. Sitä ennen kukaan ei voi ryhtyä mihinkään.

Kaupunginhallituksen päätöksestä on mahdollista tehdä oikaisuvaatimus. Oikeus tähän on kunnan jäsenellä tai asianosaisella, ja se voi perustua päätöksen laillisuuteen tai tarkoituksenmukaisuuteen. Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti viimeistään 14 päivää tiedoksisaannista. Kaupunginhallituksen oikaisuvaatimuksesta antamaan päätökseen voi hakea muutosta kunnallisvalituksella.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio