Katsastamattomalla autolla ajanut säikähti poliisia ja pyrki pakoon – takaa-ajo päättyi kahteen puuhun ja koristekivirakennukseen

Silja Viitala/arkisto
Katsastamattomalla autolla ajanut säikähti poliisia ja pyrki pakoon – takaa-ajo päättyi kahteen puuhun ja koristekivirakennukseen
Tomi TuomiEura

Euralainen katsastamattomalla autolla liikkunut mies yritti paeta poliisipartiota Eurassa Rakentajantiellä, Filppulantiellä ja Frankkeentiellä 11. tammkuuta. Poliisin mukaan mies oli noin kello 22.15 havainnut poliisipartion lähteneen peräänsä. Tämän jälkeen mies kiihdytti autonsa 40 kilometrin rajoitusalueella 70–80 kilometrin tuntinopeutta.

Fankkeentiellä auto törmäsi postilaatikkorivistöön ja kahteen puuhun ja koristekivireunukseen. Poliisi tavoitti kuljettajan läheisen talon pihalta. Syyksi karkuun lähtemiseen kuljettaja kertoi auton katsastamattomuuden. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja ajoneuvorikkomukseen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio