Karrimaa sai eron ja johtajasopimuskorvauksen

Heikki Westergård/SK/Arkisto
Karrimaa sai eron ja johtajasopimuskorvauksen

Jaana Karrimaalle myönnettiin ero Harjavallan kaupunginjohtajan virasta.

Timo SimulaHarjavalta

Maanantai-iltapäivällä kokoontunut Harjavallan kaupunginhallitus päätti myöntää Jaana Karrimaalle eron kaupunginjohtajan virasta 30. toukokuuta alkaen. Samalla hallitus vapautti Karrimaan välittömästi viranhoitovelvoitteesta.

Kaupunginjohtajalle maksetaan eron yhteydessä johtajasopimukseen kirjattu 12 kuukauden palkkaa vastaava korvaus.

Karrimaan vapaaehtoisen irtisanoutumisen myötä hänen irtisanomistaan valmistelleen tilapäisen valiokunnan toiminta päättyy.

Kaupunginjohtajan tehtäviä hoitaa 30. toukokuuta saakka hallintojohtaja Olli Luoma oman toimensa ohella.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Nimetön

    Toi eroraha täytys saada kaikkien työntekijöiden sopimuksiin.

  • Nimetön

    Ei asiat parane Karrimaasta pääsemällä vaan kaupunginhallituksen puheenjohtajan saisi heitää mäkeen samalla. Nämä juntturat ovat johtaneet vuosikymmeniä niin ajatusmaailma on nykyajan tarpeisiin mennyt suppeaksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio