Kansalaispuolue perusti Satakunnan osaston

Tomi Tuomi

Vaalipiireittäin järjestäytyvän kansalaispuolueen viimeisin Manner-Suomen osasto on perustettu Satakuntaan. Osasto perustettiin Kankaanpäässä sunnuntaina 25. helmikuuta järjestetyssä kokouksessa.

Kansalaispuolueen Satakunnan osaston perustamiskokouksessa Kankaanpäässä oli paikalla Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus. Kokouksessa valittiin alueen yhteyshenkilöiksi Kimmo Toroska Porista, Matti Laaksamo Kankaanpäästä ja Hannu Raineisto Eurasta.

Koordinaattoriksi ja alueen vetäjäksi nimettiin porilainen Kimmo Toroska.

Varapuheenjohtaja Piia Katteluksen mukaan Satakunnan osaston perustamisen myötä Kansalaispuolueella on nyt jokaisessa vaalipiirissä osasto.

–Osastoja ei rekisteröidä ja ne asettavat ehdokkaat vaalipiirilautakunnalle eduskuntavaaleissa. Seuraavaksi tulemme asettamaan vaaliasiamiehet jokaiseen vaalipiiriin, Kattelus sanoo.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio