Jarkko Ambrusin

Kankaanpään valtuustolta ei kauaa nokka tuhissut luottamustehtäväpaikkoja päätettäessä. Kaikki tehtävät täytettiin esitysten mukaan. Etukäteen pohdittiin yleisesti, haluaako perussuomalaisten ryhmä äänestyttää joistakin valinnoista. Tällä kertaa äänestämään ei päästy.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan keskustan Kauko Juhantalo. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin maanantaina Juhantalon eduskuntakiireiden vuoksi kokousta johtanut demareiden Katri Kujanpää. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin perussuomalaisten Jari Koskela ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi kokoomuksen Kari Kähkösen.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valittiin demareiden Heidi Viljanen ja ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi keskustan Tapio Hietaoja. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin perussuomalaisten Sofia Latvajärvi. Kaupunginhallituksen muut jäsenet ovat keskustan Maritta Uusitalo ja Nina Väkeväinen, perussuomalaisten Sami Ojala ja Tapio Laurila, demareiden Lauri Kujanpää ja kokoomuksen Annina Ruokoski.

Lautakunnan puheenjohtajuudet menivät keskustalle, demareille ja kokoomukselle. Tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Arno Koskela (kesk.). Sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Sari Pihlajaniemi (sd.). Hyvinvointilautakuntaa johtaa Paula Kuusisto (sd.). Teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Tapio Hietaoja (kesk.). Kaupunkisuunnittelulautakuntaa vetää keskustan Niina Väkeväinen.

Keskusvaalilautakuntaa vetää kokoomuksen Leena Termala. Kankaanpää esittää keskustan Keijo Kerolaa PoSan yhtymävaltuuston puheenjohtajaksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio