Kahvikupillinen rikkihappoa valui perävaunun rikkinäisestä venttiilistä huoltoaseman pihalle Harjavallassa

Piia KoskiahdeHarjavalta

Rikkihapporekan perävaunun venttiili hajosi huoltoaseman pihalla Harjavallassa maanantaina aamulla. Maahan ehti valua kahvikupillisen verran laimeaa rikkihappoa.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen huoltoasemalle kello 9.05. Päivystävän palomestarin Timo Lehtosen mukaan vuodosta ei aiheutunut vaaraa ihmisille eikä ympäristölle.

– Rikkihappo imeytettiin ja vietiin suurteollisuuspuistoon lailliseen jälkikäsittelyyn. Venttiili saatiin tukittua, ja rekka jatkoi matkaansa Kokemäelle, missä lasti siirrettiin toiseen ajoneuvoon. Rikkoutunut perävaunu menee huoltoon.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Jotenkin suhteeton operaatio…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös