Hirvikolari valtatie 11:llä Ulvilassa – toinen kaista suljettiin liikenteeltä

Hirvikolari valtatie 11:llä Ulvilassa – toinen kaista suljettiin liikenteeltä
Pasi Mattila

Valtatie 11:lla Ulvilassa sattui perjantai-iltana onnettomuus, jossa oli osallisena kaksi hirveä ja kaksi henkilöautoa. Onnettomuus tapahtui valtatiellä Sääksjärventien kohdilla.

Toinen kaista valtatiestä oli suljettuna raivaustöiden ajan ja pelastuslaitos turvasi liikenteen ohikulkua.

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman iltayhdeksän jälkeen.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Viisi vuotta 5 x viikossa pori-tampere-pori väliä ajavana en ole nähnyt kuin yhden kerran uros hirven seisovan keskellä tietä noin klo 14,00 päivän valossa. Vaikka joka toinen viikko tulen 22,00-01.00 välisenä aikana poriin, en ole havainnut yhtäkään peuraa tai hirveä tiellä, tai tien reunalla, en väitä etteikö niitä ole, ja varovainen pitää olla, kai minulla on ollut hyvä onni matkassa mukana!

  • Maa-aura

    Pori-Tampere-Pori väliä säännöllisesti ajavana tiedä että syksyisin hirvet liikkuvat runsaasti. Näen joka syksy useita hirviä tuolla tieosuudella. Siellä on oltava virkeänä ja valppaana ratissa. Kolme kertaa olen tullut hirvikolaripaikalla mutta onneksi ihmiset eivät loukanneet pahemmin. Nyt kaikki silmät käyttöön hämärän aikana ja jos joku vilkauttaa valoja, se on yleensä varoitus ja kannattaa myös ottaa todesta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio