Yksi henkilö loukkaantui rintamamiestalon palossa 6. kaupunginosassa – heräsi vasta pelastuslaitoksen saapumiseen

Hanna Laasanen
Yksi henkilö loukkaantui rintamamiestalon palossa 6. kaupunginosassa – heräsi vasta pelastuslaitoksen saapumiseen

Rintamamiestalon palo rajoittui talon sisäpuolelle eikä juurikaan näkynyt ulos.

Jukkapekka VarjonenPori

Yksi henkilö loukkaantui lievästi rintamamiestalon palossa Laamanninkadulla Porin 6. kaupunginosassa torstaiaamuna.

Hätäkeskus sai palohälytyksen talon alakerrassa olleesta huoneistopalosta kello 8.59. Palo saatiin sammutettua noin tunnissa.

Pelastuslaitos pyysi aluksi ihmisiä välttämään liikkumista sektorilla Laamanninkatu/Tapionkatu/Ignatiuksenkatu/Ilkankatu. Palopaikalla on jälkivartiointi käynnissä, mutta muuten liikkumispyyntö on peruttu.

Päivystävän palomestarin mukaan koko talo kärsi mittavia savuvahinkoja. Pahimmin palossa kärsi eteinen, mistä palon epäillään syttyneen.

Palossa loukkaantunut nukkui palon syttyessä niin sikeästi, ettei herännyt palovaroittimen hälytykseen vaan vasta pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Henkilö pelastautui palavasta talosta ensimmäisen kerroksen ikkunan kautta, lievä loukkaantuminen johtui palosavujen hengittämisestä.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Kuukkarin porukkaa oli paljon punakaartissa taistelemassa leipänsä eteen. Talon rakentaja on saattanut olla Pomarkun tai Ahlaisten taisteluissa mukana!

  • Huolellisuutta

    Toimitus huom. Eivät kaikki talot Porissa ole rintamamiestaloja ei tämäkään.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio