Rekan ulosajo katkaisi aamuliikenteen valtatie 2:lla Harjavallassa – tilanne ohi

Kaisa Ylhäinen
Rekan ulosajo katkaisi aamuliikenteen valtatie 2:lla Harjavallassa – tilanne ohi

Liikenne ohjattiin Hiittenharjun risteyksestä kiertotielle rekan nosto- ja siirtotöiden ajan.

Piia KoskiahdeHarjavalta

Täysperävaunullinen rekka suistui liukkaalta valtatie 2:lta Harjavallassa varhain aamulla. Yhdistelmäajoneuvo oli tulossa Porin suunnasta, kun kuljettaja menetti auton hallinnan Euran rampin jälkeen ja yhdistelmä päätyi lopulta poikittain tielle jonkin matkaa ennen Hiittenharjun risteystä.

–Valtatie 2 oli ihan jäässä. Rekalla oli kyydissä vain tyhjiä rullakoita. Perävaunu olisi varmaan kaatunut, jos painoa olisi ollut enemmän. Nyt se jäi pystyyn tielle, kuvaili päivystävä palomestari Harri Salonen.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen Harjavaltaan kello 5.

Valtatie 2 oli kokonaan suljettu liikenteeltä lähes kolme tuntia. Autot ohjattiin Hiittenharjun risteyksen ja Euran rampin välillä Sairaalantien kautta. Hieman ennen aamukahdeksaa sekä nuppi että perävaunu oli saatu siirrettyä tieltä, ja tie saatiin normaaliin käyttöön.

Kuljettaja oli autossa yksin. Hän selvisi ulosajosta ilman vakavia vammoja.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • proffa

    Se on toi 2-tie niin mäkinen ja mutkainen että toiset ajavat itsekseen 60 kmh alueella ajoneuvonsa katolleen , entäs jos lopettettaisin ajon aikana se kännykän räplääminen ja niiden elokuvien katselu niista tableteista, en väitä ettei vahinkoja satu mutta ainakin harvenisi ?

  • joskus ajanu

    Näitä kun lukee,tulee mieleen mitä vanhat äijät sano. ”nopeusraoitin takaa varman tuhon ” se oikeen puolin poljin on se mikä auttaa ennen kun kuskista tulee rahtia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio