Pori saamassa yhden kuukauden tukisumman näpeilleen

Ville Hammarberg

Porin kaupunki ei ole saamassa SK:n tietojen mukaan suuria tappioita Netxjetin konkurssissa.

Kaupunki on varautunut maksamaan kuluvana vuonna VisitPorin kautta lentoyhtiölle markkinointirahaa kaikkiaan 1,4 miljoonaa euroa. Tiettävästi tähän mennessä on maksettu tuosta summasta puolet eli 0,7 miljoonaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaupungin tappioksi on jäämässä yhden kuukauden tukisumma.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Helsinkiin pääsee junallakin, mutta Tukholman lennot voi kannattaa elinkeinoelämän ja Porin maineen takia saada takaisin.

  • huuhaa laji

    116000€, kk, eli 3866€ päivä, eli ehkä 10 matkustajaa päivässä, eli 386€ nuppia päälle kaupungin tukee, kallista on lentäminen ja mitkä päästöt ja ilman saasteet, kyllä hyvä oli, että loppui, samoin kuin tuo oopperakin, varmaankin iso rahanreikä kaupungille?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio