Rauman suunnalta ajanut aiheutti aamulla kolmen auton kolarin valtatie 12:lla

Pasi Mattila

Euralaisen henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kun kolme autoa romuttui aamuseitsemän aikaan Valtatie 12:lla Rauman ja Euran rajalla.

Poliisin mukaan Raumalta Euran suuntaan ajanut euralainen menetti ajoneuvonsa hallinnan muutama sata metriä ennen Lapin keskustaa 80 km:n rajoitusalueella niin, että ajautui päin vastaan tullutta henkilöautoa.

Hallinnan menettäneen auton perässä tullut auto väisti törmänneitä ajaen tien oikealle puolelle ojaan.

Rauman suunnasta tulleen auton kuljettaja toimitettiin sairaalaan rintakipujen takia.

Päivystävän palomestarin mukaan tie oli onnettomuushetkellä äärimmäisen liukas. Tie oli paikalla poikki asian selvittämisen aikana jonkin aikaa.

Vt.12:lla Raumalla Lapissa 14.11.2017 klo 06.55.


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Erikoista, että Euralainen ajaa Raumalta Euran suuntaan ja kolari sattuu muutama sata metriä ennen Lapin keskustaa… Jos tullaan uutisen mukaisesti, niin kolaripaikka oli muutama sata metriä Lapin keskustan jälkeen. Mitenköhän tuo mahtoi nyt mennäkään???

  • Nimetön

    Kannattas lukea polisin juttu uudestaan . Mikä auto tuli mistäkin päin ja kenen auto meni alamäkeen ja kuka ylämäkeen ! Joen jälkeen mäki oli liukas ja matkaa oli tultu Eurasta jo 3,5 kilometriä se siitä rajasta .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio