Nukahtanut autoilija ajautui vastaantullutta kylkeen valtatie 8:lla Eurajoella

Kari Suni
Nukahtanut autoilija ajautui vastaantullutta kylkeen valtatie 8:lla Eurajoella

Pakettiauton kuljettajan maanantai sai dramaattisen käänteen, kun vastaan tullut auto pamahti kylkeen.

Jukkapekka VarjonenEurajoki

Katumaasturin ja pakettiauton kuljettajat ajoivat kolarin valtatie 8:lla Eurajoella kello 8.36.

Rauman suunnasta ajanut katumaasturin kuljettaja ajautui vastakkaiselle kaistalle niin, että se osui vastaan tulllutta pakettiautoa kylkeen. Alustavien tietojen mukaan kuljettaja oli ajaessaan nukahtanut.

Autoissa oli kyydissä yhteensä neljä henkilöä. Vammat eivät olleet vakavia.

Onnettomuus sattui Eurajoen keskustan risteyksestä 1,1 kilometriä Porin suuntaan. Toinen ajokaista oli pari tuntia suljettu liikenteeltä, mutta on nyt taas auki.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Aika onnekas paikka, ett oli loiva ojanpenger johon kummankin turvallinen lipua. Kasitiellä ei noin otollosia ojaan liukumiskohtia ole ihan joka paikassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio