Huittisten nokkakolari: Kaksi loukkaantui vakavasti – Tie 41 jälleen auki

Sakari MuurinenHuittinen

Tiellä 41 Huittisissa sattui kahden henkilöauton nokkakolari torstaina iltapäivällä. Päivystävä palomestari Jari Heino kertoo, että onnettomuudessa kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin. Kaikki vietiin sairaalaan. Autot törmäsivät toisiinsa suoralla tiellä, jonka nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Heino kertoo, että liikenne ruuhkaantui pahoin, koska tie oli pakko sulkea raivauksen ajaksi, eikä kiertotiemahdollisuutta ollut kovinkaan lähellä. Liikenne palautui normaaliksi seitsemän aikoihin illalla.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 17.22.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio