Jalankulkija jäi auton alle suojatiellä Porissa – poliisi tutkii liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena

Harri VallinPori

Henkilöauto törmäsi suojatietä pitkin katua ylittäneeseen jalankulkijaan Porissa torstai-iltana kello 19.29. Onnettomuus sattui Itsenäisyydenkadulla.

Onnettomuus sattui, koska autolla liikenteessä ollut vuonna 1995 syntynyt nainen ei havainnut suojatiellä ollutta jalankulkijaa.

Suojatiellä kävellyt vuonna 1961 syntynyt nainen osui muun muassa auton tuulilasiin ja putosi sen jälkeen kadulle. Hänet toimitettiin ambulanssilla Satakunnan keskussairaalaan tarkempiin tutkimuksiin.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.


Kommentit (13)

  • Nimetön

    Porissa autoilijat eivät todellakaan piittaa suojatiestä. Viimeisin omakohtainen esimerkki sattui toejoella taannoin. Keskellä kirkasta päivää olin lastenvaunuja työntäen ylittämässä suojatietä. Nuori naiskuski veti vaunujen edestä ohi toista kaistaa. Yleistä on myös ikkunat ummessa ajelu kun aamuisin liikkeelle lähdetään.

  • Hitaamminkin ehtii

    Olkaa nyt autoilijat varovaisia. Itsekkyys liikenteessä on vaarallinen asia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio