Isokarhuun avataan kiipeilypuisto – korkeimmat kiipeilyseinät kymmenen metrin korkuisia

Harri VallinPori

Porin keskustassa sijaitsevaan kauppakeskus Isokarhuuun avataan ensi talvena Suomen kolmas Irti Maasta -kiipeily- ja seikkailupuisto.

Kiipeilypuistoon tulee 18 erilaista kiipeilyaktiviteettia. Korkeimmat kiipeilyseinät ovat kymmenen metriä korkeita, ja ne ulottuvat kauppakeskuksen yläikkunoihin saakka. Ylhäältä aukeaa näkymä kaupungin kattojen yli ja alaspäin on vapaata näkymää kauppakeskuksen pohjakerrokseen noin 20 metrin korkeudesta.

Kiipeilypuisto on suunnattu paitsi lapsille, myös kokeneille kiipeilijöille.

–Erilaiset viihtymisen ja vapaa-ajan viettämisen palvelut ovat kasvava osa-alue kauppakeskusten tarjonnassa. Tämä on selkeä trendi maailmalla ja myös Suomessa. Asiakkaat haluavat yhdistää ostosreissuun muita elämyksiä. Irti Maasta tuo koko Porin ydinkeskustaan lisää elinvoimaa ja se täydentää erinomaisesti Isokarhun palvelutarjontaa, sanoo Cityconin kaupallinen johtaja Mari Laaksonen.

Irti Maasta -kiipeilypuistoja löytyy jo kahdesta muusta kauppakeskuksesta Suomessa.

–Isokarhu on hieno kauppakeskus, johon konseptimme sopivat loistavasti. Tuomme Isokarhuun myös täysin uudenlaisia, Pohjoismaissa ennennäkemättömiä aktiviteetteja, jotka tekevät avattavasta kohteesta poikkeuksellisen mielenkiintoisen. sanoo Irti Maasta Oy:n toimitusjohtaja Aleksi Mattila.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio