IS: Ratkaiseeko uusi löytö Nakkilan murhamysteerin?

Satakunnan KansaNakkila

Poliisi on edennyt merkittävästi 13 vuotta sitten Nakkilan Arantilassa tapahtuneen epäillyn murhan tutkinnassa, kertooIlta-Sanomat.

Tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom kertoi keskiviikkona Ilta-Sanomille, että rikosteknisessä laboratoriossa löytyi tapahtumapaikalta otetusta materiaalista kiinnostavaa tietoa. Sjöblomin mukaan näytteistä on löydetty usean ihmisen dna:ta.

Nuori mies löytyi kotoaan kuolleena Nakkilan Arantilasta vuonna 2003. Aluksi järjestettiin tavanomainen kuolemansyyntutkinta, mutta viime vuoden lopussa poliisi alkoi tutkia tapausta henkirikoksena.

Yksi mies oli vangittuna epäiltynä murhasta helmikuussa. Hänet vapautettiin noin viikon tutkintavankeuden jälkeen.

Mies on yhä silti epäilty, eikä poliisi ole toistaiseksi tehnyt uusia pidätyksiä.

Iltasanomien artikkeli


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Varsin ihmeellistä. Aikanaan nuoriso epäili tapauksessa rikosta ja velkasummakin lienee ollut tiedossa. Uskomatonta välinpitämättömyyttä silloin aikanaan viranomaisten taholta. Tuleepa mieleen se Ulvilan tapauksen roskalaatikon tutkimattomuus. Oli jotenkin ajatusta, että saatiinpa taas yksi ongelmanuori pois vaivoista.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio