Ihmiset pelästyivät susia Raumalla – Poliisi: joku kaivannee koiriaan

Poliisi
Ihmiset pelästyivät susia Raumalla – Poliisi: joku kaivannee koiriaan

Raumalla huolestuttiin tästä eläimestä.

Sakari MuurinenRauma

Rauman Sippolantien ja Nikulantien risteyksessä tehtiin perjantaina 6.10. havainto vaaleaturkkisesta eläimestä. Sosiaaliseen mediaan jaettu päivitys herätti runsaasti keskustelua siitä, olisiko eläin mahdollisesti susi. Alue on tiheästi asutettua taajamaa, joten asia herätti huolta asukkaissa.

Poliisi sai ilmoituksen eläimestä samana iltana.

–Asian rauhoittamiseksi voidaan todeta että poliisi selvitteli asiaa, ja lopputulos on onnellinen. Ainakin yhden suden oli paikallinen asukas saanut kiinni, varustanut kaulapannalla ja taluttanut takaisin kotiinsa, kertoo komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisista.

Poliisi halusi kuitenkin varmistua asiasta ja lähetti kuvat lausuttavaksi Turun yliopiston biologian laitoksen konservaattorille.

–Asiantuntijan selkeä tuomio asiassa oli että joku kaivannee alueella koiriaan.

Poliisi

Kommentit (13)

  • haloo

    Ei kai kukaan tahallaan päästä rakasta koiraansa vapaaksi, autojen alle jne.. Eiköhän nuo ole livahtaneet ovesta esim. lasten jaloissa. Se on taas sitä, että henkilö, joka ei ole koskaan tehnyt virhettä, heittää ekan kiven…?

  • Nimetön

    Sanoisin että koira on vaarallisempi ihmiselle jos vertaa suteen. Montako ihmistä koira tappaa tai vahingoittaa Suomessa vuosittain ja montako susi ? Kaikki sudennäköiset koirat kyllä herättävät jostain syystä susipelon ( tarkoitushakuistako ?) Irrallaan oleva saksanpaimenkoira ei tuo otsikoita samaan malliin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio