Jalkapallokenttä tärveltiin autolla Eurassa, ajoesteet ja portit harkintaan

Lukijan kuva
Jalkapallokenttä tärveltiin autolla Eurassa, ajoesteet ja portit harkintaan

Kaahailu nurmikentällä jätti jälkeensä syvät ajourat, joiden korjaaminen on työlästä ja hankalaa. Puolet kentästä on poissa käytöstä.

Kari SuniEura

Euran urheilukentällä käytiin huristelemassa henkilöautolla keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Poliisi löysi samana yönä palaneen auton, jonka yhteyttä tapahtumiin selvitetään.

Urheilukeskuksen nurmikenttä kärsi kaahailussa vaurioita. Ajouria on yritetty paikata, mutta toinen puoli kenttäalueesta on suljettu, kertoo Euran kunnan liikuntapaikkahoitaja Tero Alamäki. Hän arvioi, että nurmikentän käyttö on lähimmän viikon ajan rajoitettua.

Euran urheilukeskuksessa on muutaman vuoden kuluessa tehty toistuvasti ilkivaltaa. Vakavin vahingoista on huoltorakennuksen tuhoutuminen tulipalossa, joka ilmeisesti sytytettiin tahallaan.

Tero Alamäki kertoo, että nyt viimeisimmän ilkivallanteon jälkeen pohdittavana on kenttäalueen sulkeminen ja varustaminen portilla niin, ettei kentille enää pääse valvomatta ajamaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista puhelimella numeroon 0295449084 tai sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.rauma@poliisi.fi.

Euralainen henkilöauton kuljettaja ajoi päin polkupyöräilijää Eurantien ja Koulutien risteyksessä eilen torstaina kello 18.50. Polkupyöräilijä loukkasi polvensa. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Kommentit (7)

  • Nimetön

    Kentällä on olemassa valvontakamera ja tunnistettukin..eri asia miten suomen lain mukaan sitten tuomitaan. Portit vaan niin rauhoittuu kaahalu tossa tiellä missä liikkuu paljon urheilevia lapsia ja aikuisia !

  • Nimetön

    En voi ymmärtää miksi alueelle ei ole edes tuhopolton jälkeen asennettu valvontakamerajärjestelmää, Tuhopolttokin olisi selvinnyt kameroiden avulla, joku olisi kyllä tunnistanut tekijän/ tekijät, vaatetuksen, ruumiinrakenteen ym tuntomerkeillä. Samoin tässä tapauksessa. Samalla päästäisiin useampiin alueella tehtyjen rikosten selvittämisessä jäljille, useinhan näissä on samat tekijät. Tälläisen alueen ammattilaatuisen kamerajärjestelmän hinta olisi n. 3000-4000e?.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio