Huittisten valtuusto sai uuden puheenjohtajan

Ilari LeppäniemiHuittinen

Huittisten kaupunginvaltuuston kokouksessa valittiin tulevan kauden luottamushenkilöitä. Valinnat sujuivat jouhevasti, sillä kaikki tehtävät täyttyivät esitysten mukaisesti. Ainoat erimielisyydet koskivat kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajien määrää. Kokoomuksen Tinja Tähtisen esitys neljän varapuheenjohtapaikan säilyttämisestä voitti äänestyksessä Simo Riuttamäen (ps.) esityksen kahdesta ja Mikko Kauniston (vas.) esityksen kolmesta varapuheenjohtajasta.

Valtuuston puheenjohtaja vaihtui, kun tehtävään valittiin kokoomuksen Jouni Isotalo. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin keskustan Esa Laamanen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi demareiden Maarit Säilä. Keskustelun kohteina olleet kolmas ja neljäs varapuheenjohtajan paikka menivät kokoomuksen Mika Stenforsille ja perussuomalaisten Antti Suomelalle.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valittiin keskustan Martin Ylikännö, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi kokoomuksen Jani Kiuru ja toiseksi varapuheenjohtajaksi perussuomalaisten Simo Riuttamäki. Muut kaupunginhallituksen jäsenet ovat Aimo Lepistö (kesk.), Aulikki Kuisma (kesk.), Helena Manninen (kesk.), Tinja Tähtinen (kok.), Aila Hänninen (sd.) sekä Reija Lintunen (vas.).

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi valittiin kokoomuksen Päivi Nokkala, sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi keskustan Hannu Haapasalo, nuoriso- ja liikuntalautakunnan puheenjohtajaksi demareiden Joni Immonen, perusturvalautakunnan puheenjohtajaksi kokoomuksen Tinja Tähtinen ja teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi keskustan Heikki Virtanen. Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakuntaa johtaa keskustan Arto Metsämäki ja perusturvalautakuntaa kokoomuksen Aino Tammi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio