Hirveä virtsailu tuo ehkä bajamajat torille ensi kesän Areenaan

Vesa Saivo
Hirveä virtsailu tuo ehkä bajamajat torille ensi kesän Areenaan

Tilapäisiä vessoja saatetaan tuoda kävelykadulle ja torille.

Ville HammarbergPori

Porin kaupunkia on lähestynyt Suomi-Areenan ystävä, jonka mielestä katuvirtsailu Porin massatapahtumaviikolla on lähtenyt käsistä.

–Olen ollut seuraamassa torilla keskusteluja monena päivänä mutta missä siivous? Hirveä virtsanhaju Teemu Muurimäen myyntiteltan kohdalla, kirjoittaa ulvilalainen keskustelujen seuraaja, jonka mielestä myös penkit ovat lokin ulosteissa.

Kaupunginpuutarhuri Ismo Ahosen mukaan toria ja kävelykatua siivotaan kyllä päivittäin ja penkkejä myös pyyhitään.

Ahonen ilmoittaa, että ensi kesäksi keskustaan harkitaan vessakoppeja.

–Jatkossa Suomi-Areenan ajaksi torille - kävelykadulle pitää harkita tilapäisiä yleisiä wc:tä. Samoin on myös Raatihuoneen puiston seutuville jossa oli monta tuhatta ihmistä keskiviikon konsertin aikana. On myöhäistä jos virtsa pääsee maahan alueella jossa on tiheään telttoja, koppeja ja sähköjohtoja, jotka estävät alueen pesun ja desinfioinnin tapahtuman aikana.


Kommentit (15)

  • Nimetön

    Vessat voisivat olla torilla koko kesän.

  • Nimetön

    Sakkorangaistus virtsaamisesta julkisilla paikoilla!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio