Henkilöauto rymäytti perä edellä lyhtypylvääseen Pormestarinluodossa

Lukijan kuva
Henkilöauto rymäytti perä edellä lyhtypylvääseen Pormestarinluodossa

Auto vaurioitui törmäyksessä.

Juha Kaita-ahoPori

Henkilöauto törmäsi lyhtypylvääseen Porin Pormestarinluodossa sunnuntaina aamupäivällä. Jokisatamantietä ajanut henkilöautonkuljettaja menetti autonsa hallinnan Purjeentien ja Jokisatamantien risteyksessä. Tämän seurauksena auto törmäsi perä edellä lyhtypylvääseen.

Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kumpikaan ei pelastuslaitoksen tietojen mukaan loukkaantunut onnettomuudessa. Lyhtypylväs sen sijaan vääntyi törmäyksessä.

Pelastuslaitokselta ei osattu arvioida, millaisessa ajonopeudessa törmäys tapahtui. Poliisi tutkii tapahtunutta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 10.05.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Seija

    Audista irtoo vyöt juurineen silloin kun niitä tarvittaisiin. Perusaudikuskit huomioiden ei välttämättä niin huono asia.

  • Nimetön

    Näitä kiihdytyskisakuskei näkyy lähes joka päivä Jokisatamantiellä ja myös valitettavasti Alahangantielläkin.
    Autoilla ja nyt kesällä myös moottoripyörillä kaahataan reiluilla ylinopeuksilla kumia polttaen. Olis meinaan ratsiat täälläpäin paikallaan vähän useammin, ettei asukkaiden turvallisuus vaarannu.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio