Haluatko kansalaisopiston kurssille? Valmistaudu näin

Mika Vuorio/SK/Arkisto
Haluatko kansalaisopiston kurssille? Valmistaudu näin

Ilmoittautuminen Porin seudun kansalaisopistoon alkaa ensi maanantaina.

Piia KoskiahdePori

Kansalaisopiston kurssille pääseminen aiheuttaa joka vuosi harmaita hiuksia ainakin osalle ilmoittautujista. Porin seudun kansalaisopiston rehtori Jari Kaasinen antoi muutaman vinkin hakustressin helpottamiseksi.

1. Ole ajoissa valmiina. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti.

2. Tarkista nettiyhteytesi hyvissä ajoin. Jos käytössäsi on eri välineitä, valitse se, missä on nopein verkko.

3. Jos sinulla ei ole omaa konetta, Porin seudun kansalaisopistossa on ilmoittautumiseen varattu 30 tietokonetta ja henkilökunta auttaa niiden käytössä.

4. Ota varapaikka, jos et suoraan mahdu ryhmään. Moni harrastaja pääsee sisään sitä kautta.

5. Jos olet epävarma, miten hakukentät täytetään, harjoittele ilmoittautumista etukäteen Porin seudun kansalaisopiston testiversiossa.

6. Älä lannistu etukäteen. Yhtään paikkaa ei jaeta tiskin alta, vaan kaikki ovat samalla viivalla, kun ilmoittautuminen alkaa.

Ilmoittautuminen Porin seudun kansalaisopistoon alkaa netissä maanantaina 21. elokuuta kello 10.


Kommentit (8)

  • työssäkäyvä

    Kansalaisopiston kurssit osa laadukkaita mutta myös kursseja joissa ei opeteta mitään. Kansalaisopistossakin työssäkäyvälle tietysti haaste ja lopetin opettajan ollessa taitava kyllä mutta itsetehostus ja määräily vei mahdollisuuden rentoutua.
    Otsolaa koitin kerran enkä toista kertaa virhettä tee. esitteessä luvattiin opetusta mutt mutta tämä opettajapas ei osannut kertoa edes mitä tarvitaa ”tarvittavat välineet” ei ole ohje. Kurssi olisi sopinut muutaman akan kotona pidetyksi kahvihetkeksi.

  • Sirkkaka-Liisa

    Parasta kurssitarjonnassa on uudet aihepiirit ja niiden laajeneminen keskustan ulkopuolelle ja myös uusi vihapuhekurssi on mielenkiintoinen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio