Haluatko ilmaiseksi uuden Pori-brändätyn kangaskassin? – Huomenna niitä jaetaan 300 kappaletta

Porin kaupunki
Haluatko ilmaiseksi uuden Pori-brändätyn kangaskassin? – Huomenna niitä jaetaan 300 kappaletta

Näitä kasseja jaetaan ilmaiseksi 300, eikä niitä ole enää myöhemmin tulossa myyntiin.

Ilona Koskimäki

Porin uusi brändi ja visuaalinen ilme on hyväksytty kaupunginhallituksessa. Uuden ilmeen lanseerauksen alkajaisiksi Porin kaupunki jakaa surffikarhu-aiheisia kangaskasseja tiistaina 20. kesäkuuta kello 10 alkaen Visit Porissa (Itäpuisto 7), Porinassa (Yrjönkatu 6) ja pääkirjastossa (Gallen-Kallelankatu 12). Ilmaisen kassin saa kertomalla, mikä on paras asia, mitä Porissa voi tehdä.

–Kampanjalla tehdään Porin uutta brändiä, ilmettä ja tuotteita tutuiksi. Tavoitteena on saada suuri joukko porilaisia kaupungin brändilähettiläiksi, viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala toteaa.

Kasseja riittää 300 ensimmäiselle ja niitä on jaossa kussakin paikassa 100 kappaletta. Jaettava tuote on uniikki, eikä vastaavaa ole tulossa myyntiin.

Uusi ilme tulee näkymään esimerkiksi nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa, asiakirjoissa, erilaisissa painotuotteissa, toimipisteissä ja katukuvassa. Lisäksi Visit Pori avaa osoitteessa Itäpuisto 7 kivijalkamyymälän, josta voi ostaa uuden ilmeen mukaisia Pori-tuotteita, kuten paitoja, lippiksiä, kasseja ja pinssejä.

Pori-brändin ydin on johtoajatus ”Pori pääsee ihon alle”, jonka pohjalta viestintää ja markkinointia voidaan rakentaa eri kohderyhmille. Ilme on johdettu kaupungin vaakunasta, josta on poimittu punainen kruunu, karhuhahmo ja päävärien sävymaailma.


Lue myös nämä


Kommentit (10)

  • Nimetön

    miks näitä kasseja voi tehä lisää,kyllä niistä ihmiset vitosen maksaa.

  • Nimetön

    Nimetön toiselle nimettömälle,moni kaupunginkin työntekijä menee seitsemäksi töihin

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio