Hallirakennukseen isot vahingot Kankaanpään tulipalossa

Pekka Söderlund
Hallirakennukseen isot vahingot Kankaanpään tulipalossa
Sakari Muurinen, Jussi Rakkolainen

Noin 300 neliön suuruinen autopurkamo paloi Kankaanpään Vähänevantiellä maanantaina. Päivystävän palomestarin mukaan halli- ja korjaamorakennus kärsivät palossa merkittäviä vahinkoja.

Päivystävän palomestarin mukaan rakennus oli ilmiliekeissä palokunnan saapuessa paikalle. Palo saatiin hallintaan iltapäivällä, minkä jälkeen sopimuspalokunta hälytettiin vartioimaan paikkaa muutamaksi tunniksi.

Palon syttymissyytä ei tiedetä. Poliisi aloittaa tutkinnan tiistaina.

Tulipalossa ei sattunut ihmisvahinkoja. Paikalla oli noin kahdeksan paloautoa ja parikymmentä pelastuslaitoksen työntekijää.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 11.48.

Uutista päivitetty uusilla tiedoilla kello 16.53.

 

Video: Pekka Söderlund


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös