Erilaiset juhannushäät – Rosa ja Jesse saivat toisensa RMJ:n päälavalla

RMJ
Erilaiset juhannushäät – Rosa ja Jesse saivat toisensa RMJ:n päälavalla

RHJ:n päälavalla nähdään juhannusaattona musiikkiesitysten lisäksi myös häät.

Harri VallinRauma

Raumanmeren Juhannuksessa koettiin juhannusaattona melkoinen harvinaisuus, kun tuleva aviopari sai toisensa kesken festivaalihuuman tapahtuman päälavalla. Rauman seurakunnan pastori Lotta Hatakka vihki 24-vuotiaan Rosa Roosin ja 28-vuotiaan Jesse Öinin juhannusaattona kello 18.

Rosa on helsinkiläinen kampaamoalan yrittäjä. Jesse puolestaan työskentelee teknologiayhtiössä ja luo vapaa-ajalla uraa DJ-tuottajana nimellä Christian Arctica.

–Vietämme paljon yhdessä aikaa käymällä toistemme mökeillä ja ulkoilemalla kahden chihuahuamme kanssa. Ystäväpiiristä löytyy paljon musiikkialan ihmisiä, joten käymme usein myös heidän tapahtumissaan, Rosa ja Jesse kertovat.

Rosan ja Jessen suhde alkoi RMJ:n festaritunnelmista viime kesänä.

–Rosan ystävä ehdotti meille puoliksi vitsillä että, kun olette RMJ:ssä tavanneetkin, niin miten olisi häät festivaalin päälavalla. Meidän suhteessamme on mennyt kaikki muutoinkin aika eri tavalla kuin yleensä, joten otimme haasteen vastaan, tuleva aviopari toteaa.

Raumanmeren Juhannus järjestetään Rauman Otanlahdella 22.–24.kesäkuuta.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio